6de Verdieping, 2 die, het Science park van Zhen Ying Tai, Hebei-Industrieterrein, Dalang-Zuidenweg, het Nieuwe District van Longhua, Peking bouwt
Thuis ProductenMinivoet Massager

Het bioion reinigt Detox Foot Spa Massager Machine met Infrarode Riem

Het bioion reinigt Detox Foot Spa Massager Machine met Infrarode Riem

Bio Ion Cleanse Detox Foot Spa Massager Machine with Infrared Belt

Productdetails:

Plaats van herkomst: GuangDong
Merknaam: Huge
Certificering: CE,ROHS
Modelnummer: Ah-62C

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: 50~200USD
Verpakking Details: Kartongrootte: 57 x 45 x 57cm Hoeveelheid/karton: 2 stukken in een karton
Levertijd: 1-3 dagen na betaling bevestig
Betalingscondities: TT, Western Union, Paypal, Moneygram
Levering vermogen: 50000pcs per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving

 

Het bioion reinigt Detox Foot Spa Massager Machine met Infrarode Riem

 

 

 

Snel Detail:

 

 

Dubbele detox foot spa

Geheel Lichaam Detox Foot Spa met Infrarode Riem & Therapiestootkussens

Het ion reinigt detox foot spa

Met therapiestootkussens & SPARriem

Ce RoHS ISO

 

 

Beschrijving:

 

 

2013 gebruiken Twee mensen de Populaire Goedkope Ionic Detox Foot Spa Machine van Hydrosana ah-62C

 

 

Redenen van Ontgifting

 

De gezondheid en het leven van de mensen liggen op het volume van elektriciteit in lichaam. Als een gezonde persoon, hij of zij met 80% negatieve elektriciteit (gewoonlijk bovengenoemde negatieve ionen) en 20% positieve elektriciteit (gewoonlijk bovengenoemde positieve ionen) zou moeten worden genomen. Maar het menselijke lichaam is als een reuzemagneet die aantrekt en op toxine houdt. De zware metalen, gedeeltelijk geoxydeerde vetten, disassimilated proteïnen, cholesterolstortingen, urinezuur, plaque, melkzuur en de enorme serie van chemische producten die ons water, lucht en voedsel doordringen maakt zich vast ioniseerde vorm aan verbindingen, organenslagaders, zenuwen en weefsels. Deze toxine onderbreken normale lichaamsfuncties die tot een milieu voor ziekte, allergieën, en immuunsysteemproblemen leiden.

 

De ionen producerende technologie is rond voor verscheidene decennia geweest. Het is deze technologie die het geheim aan succes in ionen-reinigt proces door een afwisselend positief te gebruiken en verbiedt ionenlast tijdens dezelfde behandeling is. Deze belangrijke ontdekking maakt het mogelijk nu om ongewenst giftig materiaal uit iedereen ongeacht de elektrolasten te verwijderen de toxine kan houden.

 

De ionen worden geladen atomen die een elektron hebben bereikt of verloren, dat hen aan opstelling een magnetisch veld geschikt veroorzaakt om tegengesteld geladen deeltjes aan te trekken en te neutraliseren en hen te trekken uit het lichaam door een proces genoemd osmose.

 

De osmose is een wetenschappelijke termijn die wordt gebruikt om de beweging te beschrijven van deeltjes door een cellulair membraan van een hogere concentratie aan een lagere concentratie. De lagere concentratie verwijst in dit geval naar de ionengebiedsopstelling door het systeem in het water. Vaak is de tijden het mogelijk om pijn, zwellen, oedeem en andere symptomen te verminderen die door een levensstijl op lange termijn en een chronische giftige opbouw in het lichaam wordt veroorzaakt. De doeltreffendheid op lange termijn van het ontgiftingsproces hangt van andere leven-verbetert en de levensstijlveranderingen dat af de patiënt bereid is te maken.

 

 

 

De gehele Reeks omvat

 

 

1. Hoofdmachine x1
2. Polsriem x 2 PCs
3. Serie (zwart of wit) x 2 PCs
4. SPARriem x 2 PCs
5. Voeding (USA/European-Norm) x1
6. Gebruikershandleiding x1
7. Verfdoos x1

 

 

Contactgegevens
Beijing Pedometer Co.,Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten