6de Verdieping, 2 die, het Science park van Zhen Ying Tai, Hebei-Industrieterrein, Dalang-Zuidenweg, het Nieuwe District van Longhua, Peking bouwt
Thuis

Beijing Pedometer Co.,Ltd.

China Beijing Pedometer Co.,Ltd. certificaten
China Beijing Pedometer Co.,Ltd. certificaten
Ik wil zeggen dat uw zeer goede producten. Dank u voor al uw suggestie, ook goed na de verkoopdienst.

—— Margaret, Australië

Ik plaatste onlangs een orde en ik moest die orde voorafgaand aan verzending bijwerken. Het personeel was ontvankelijk en hoffelijk.

—— Ahmed, Amerika

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Het altijd het beste. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— David, Kroatië

Ik ben online Chatten Nu

Beijing Pedometer Co.,Ltd.

1 2
Beijing Pedometer Co.,Ltd. Beijing Pedometer Co.,Ltd.
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : HUIHUANG
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : >lessthan$1,000,000
Export pct : 70% - 80%

De Pedometerco. van Peking, Ltd is zich een high-tech bedrijf dat in de ontwikkeling, de productie, de verkoop en de dienst van professionele audioproducten specialiseert, ons bedrijf ontwikkelt, veroorzaakt en uitvoert hoofdzakelijk allerlei minisprekers, kaartsprekers, Bluetooth-sprekers, giftsprekers enz. Ten gevolge van de jaren van voortdurende inspanning door ons personeel, zijn wij één van de belangrijkste leverancier van de Sprekersindustrie geworden. Met „concurrerende prijs en perfecte correcte kwaliteit“, laat ons toe verkrijgen de goedkeuring en het lof van klanten. 

Aangezien ons bedrijf oprichtte, aanhangend de „people-oriented, goed geloofsdienst, de achtervolging die van uitstekende kwaliteit“ als beheersidee, over de hele wereld klanten dient. houd op zich onophoudelijk het ontwikkelen en het vernieuwen producten; Uitstekende productietechnologie, de goede dienst, de Warme en nadenkende dienst, flexibele en gediversifieerde veelvoudige beheerswijze om aan de huidige markt aan te passen.


Ondertussen OEM /ODM zijn de diensten beschikbaar, komen de Welkome vrienden van alle gangen van het leven bezoeken, begeleidings en bedrijfsonderhandeling.

Contactgegevens
Beijing Pedometer Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr.

Tel.: 10-24746121

Fax: 86-10-2474-6121

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)